marți, 28 iulie 2015

De ce sa schimbam usile de interior?

De ce sa schimbam usile?

Auzim des aceste intrebari. Multe persoane pur si simplu le-au pastrat desi au renovat restul casei. Au constatat mai tarziu ca usile de interior trebuiau schimbate. Ele sunt oglinda casei, primul impact atunci cand intrati intr-o casa. Chiar daca renovam tot dar nu schimbam usile nu se vede mare diferenta.
www.portadoors-bucuresti.ro



Ce fel de usi sa cumparam?

Intotdeauna, indiferent de produs, exista si variante ieftine si bune calitativ in acelasi timp. Totul este sa va informati apoi sa cautati. Chiar daca vindem usi Porta Doors si acest blog este destinat pentru promovarea acestor usi, va oferim toate informatiile necesare pentru a cumpara o usa de calitate superioara la pret mic.
1. Puteti incepe prin va informa in privinta usilor Porta Doors :)
Pretul lor porneste de la 340 de lei cu toc si foaie de usa incluse. Primiti garantia de 5 ani indiferent de costul usilor.


2.In general usile poloneze sunt in regula, noi va recomandam Porta Doors pentru sunt mai bune ca pret si calitate superioara.
3. Feriti-va de usile chinezesti...


Unele vin pe diferite denumiri precum Best Imp, castillio, altele se vand ca si usi produse in Romania precum Ideea. Aceste usi sunt scandalos de proaste calitativ. Dumneavoastra nu faceti decat sa cumparati o usa care de fapt valoreaza doar 10 euro in china. Tupeul lor de a spune ca sunt produse in Romania ne face sa spunem toate aceste lucruri.
Iata multitudinea de dezavantaje ale acestor usi:
- nu au balamale reglabile-daca se lasa usa(si sigur se va lasa) nu aveti cum sa o mai reglati.

-este foarte grea din cauza sticlei care este montata pe toata suprafata usii,indiferent de model. Mai precis...cautati in partea de sus a usilor si veti gasi un sant pe unde este bagat sticla de sus pana jos.Culmea este ca vanzatorii acestor grozavii spun ca sunt din lemn masiv,de-aia sunt atat de grele.
-pretul lor nu este departe de usile Porta Doors,Classen sau alte tipuri de usi poloneze.
-sunt acoperite cu autocolant care se va desprinde.

-trebuie sa sapati in toc pentru a vi se inchide usa.

-nu au tocuri reglabile

Mai putem enumera cateva defecte dar nu merita dezvoltat acest subiect. :) 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu